Ibland vill man bara testa lite arbetsflöden och liknande och så får man en idé, så här är en liten uggla.

Arbetsflödet är ungefär samma som jag hade för Vänner under ytan med att jag ritade hela illustrationen och alla dess delar i Procreate och sedan animerade den i After Effects. Det finns ju massa andra sätt att jobba, men jag känner att detta är ett sätt jag trivs på som är också snabbt. Det går fort att gå från idé till färdig animation. Hoppas du gillar den!

Jag har också klippt ihop en ny showreel för animation då jag hade så mycket nytt material att visa. Du kan se den på Youtube! 


 

🌎 Sometimes you just want to try out workflows and then you get an idea, so here is a little owl.

The workflow is about the same as I had for Friends Under the Surface with me drawing the entire illustration and all its parts in Procreate and then animating it in After Effects. There are lots of other ways to work, but I feel that this is a way I enjoy and also that is fast. The process of going from idea to finished animation is relatively short. Hope you enjoy it!

I have also edited together a new showreel for animation since I have so much more work I can show. You can find it on Youtube!