Vi ser dom inte alltid,
men dom finns där,
våra vänner under ytan

Delar av projektet (Cutiepus-den rosa bläckfisken) är det många år sedan jag klottrade ner och satte på anslagstavlan, äntligen blev det av och hen fick dessutom flera vänner och ett budskap. 

Efter mitt monsterprojekt Wildia & Felix så ville jag göra något lite enklare, ett litet kortare projekt och kände också att det var dags för ett After Effects projekt. Alla illustrationerna är ritade i Procreate och sedan importerade i After Effects och animerade. Främst ville jag träna på att använda 3D objekt i After Effects och att äntligen bemästra Particle World (bubblorna som Krabban blåser ut) och att få dem göra som jag vill.

Musiken är från Free Music Archive: Scott Holmes – So Happy 

Budskapet i filmen är ju ganska självförklarande, men jag upprepar det gärna: 

Om du har möjlighet, Swisha gärna en gåva: 

  • Rena Mälaren: 123 013 87 27
  • WWF: 901 97 46
  • Naturskyddsföreningen: 901 20 22