Nu är kalendern för 2023 på tryck! I år har jag gått tillbaka till analogt foto igen. Det var fantastiskt roligt och jag bara älskar den processen, läs mer på insidan i kalendern (dålig kliffhänger, inte så spännande) Beställ genom kontakta mig på sociala medier, ring, smsa eller skicka en brevduva. (instagram, facebook
Kalendern är som tidigare år 21×21 cm, med svenska helgdagar, flaggdagar och namnsdagar. Som vanligt är den signerad och numrerad i begränsad upplaga (40 ex) Pris 200 kr. (frakt 50:- inrikes)
(ENG) The Calendar for 2023 is now at the printers! This year I have gone back to analog photography. It is always great fun and I just love that process, read more on the inside of the calendar (bad cliffhanger, not that exciting) Order by leaving a comment here or dm, call, text or send a carrier pigeon. (instagram, facebook
As in previous years, the calendar is 21×21 cm, with Swedish holidays, flag days and name days. As always it’s signed and in a limeted first edition. Price SEK 200 (shipping SEK 50 in Sweden, worldwide – no probs, we’ll figure it out!)