Så var det den tiden på året igen! Snart är det dags att lämna 2020 bakom oss (äntligen!) och det firar vi (bland annat) med en ny kalender! 2021 års kalender innehåller pyttesmå stilleben som jag har fotat hemma i min pyttelilla fotostudio, se behind the scenes bild nedan. Det är tolv nytagna bilder och kalendern har svenska högtider och veckonummer, allt sånt där viktigt! Kalendern är som alltid signerad och numrerad. (totalt 40 ex)

Årets kalender har den fantastiska fördelen att den är enkel att skicka på posten! Det var ju liksom ett krav så här i coronatider, så den är lite mindre än tidigare: 21×21 cm. De förbeställda kalendrarna är utskickade, men det finns några kvar, passar perfekt som julklapp även för en distanserad jul.

Pris: 159:-

Frakt inom Sverige (1 ex) 44:-

Beställ via DM på Facebook eller Insta eller maila på lotta(a)makebelievestudios.se.

I övrigt så pågår jobbet med julanimationen! Det blir ca 3 minuter om en (person?) som har en dålig dag på jobbet.