I förra veckan fick jag möjlighet att hålla en föreläsning om grunderna i 3D och hur man kan använda det för Fazers svenska och finska marknadsavdelning på Fotografiska! Supertrevligt och så fick jag smarrig dricks också.

Jag gick igenom grunden i hur 3D fungerar, när man använder det med fokus på produktvisualisering, lite användningsområden och så glimtade vi på dörren in i framtiden! Riktigt roligt och givande. Jag passade även på att ta en liten tur på Fotografiska och kika på utställningarna.

Vad händer i övrigt? Ganska mycket faktiskt! Flera större projekt börjar hägra och offerterna går ut åt höger och vänster. Jag har också fått/tagit mig möjligheten att jobba på en animation som jag gillar mycket. Just nu heter den Willdia & Felix. Jag lär mig mycket för jag har valt att jobba i Cinema 4D som jag inte jobbat i tidigare. Så det är en blandning av nyheter och men samtidigt samma rutiner och steg som tidigare. Samma arbetssätt men knapparna och funktionerna är annorlunda kan man säga. Jag hoppas på release av filmen till augusti ungefär beroende på hur mycket annat jag har att göra. Det är med andra ord utan vidare det största animationsprojeketet jag någonsin gjort. Superroligt och spännande!