Halloj! Det har ju legat länge och grott i kulisserna, det var själva tanken när jag startade Make Believe Studios för 17 (!) år sedan. Nu kör vi! Jag frilansar alltså på heltid som 3D- och Motion Graphics Artist.

Vad är då min strategi och tanke framåt? Jag vill jättegärna ta uppdrag eller samarbeta i olika projekt inom visualisering och animation (både 3D och After Effects) Jag är även öppen för Photoshop arbeten och illustration.

Jag har alltså sagt upp mig från min trygghet som grafisk formgivare på heltid. Vad föranledde då denna förändring? Varför nu? Det kommer helt enkelt en punkt när man inte kan blinda längre, historierna och berättelserna i mitt huvud måste få ett utlopp, så tanken är att jag även kommer jobba på egna projekt. Jag har en hel del som redan är påbörjat, jag har en lite längre film jag vill lägga lite tid och kärlek på och faktiskt göra ett riktigt projekt, inte bara animationer man slänger ihop på en helg.

Jag tänker också att jag vill göra klart min nästa bok, lite mer genomtänkt och genomarbetat än den förra men det blir också en novellsamling. Ett par av novellerna finns redan publicerade här. Självklart kommer jag fortsätta med fotograferandet och målandet. Jag kommer även inom kort att uppdatera webshoppen med lite nyheter.

Jag är redan inne på dag 2, det känns spännande och jag har tagit lite lyxiga initiativ i MBS som jag tycker ofta saknas i större organisationer: Här finns alltid en fruktkorg, kontorsmateriel av riktigt god kvalité och inte bara möjlighet utan krav på utveckling och utbildning. På fredagar efter lunch är det alltid (om jag inte sitter ordentligt i klistret) inspirationsdags med antingen museibesök, titta på en relevant film, sitta och rita på lite saker som inte är beställda eller läsa en bok. Jag har som ambition att bli min bästa arbetsgivare någonsin och det vill inte säga lite, man ska ha ambitioner!

God fortsättning på det nya året! NU KÖR VI!