Glad sommar allihopa! Vad hittar jag på så här mitt i juli då? Jobbar och hänger i stan mest. Jag passar på eftersom mitt vikariat går ut i augusti och sedan är det öppna horisonter och oändliga möjligheter som gäller! Spännande på något sätt, jag tror det har med åldern att göra (haha) men det känns som det kommer lösa sig på något sätt. Fastnar jag inte för något fast så kör jag lite frilans under hösten tänkte jag.

Det är mycket konserter så här i sommar, så håll koll på LiveNews och på bloggen. Denna vecka har dock varit lite seg när det är så lite folk både på jobbet och i stan generellt, då brukar det vara lite lugnt på konsertfronten med. Men snart rullar det på igen.

Annars så skriver jag ganska mycket och publicerar allt mindre. Har till och med tagit bort novellerna från förstasidan även om de ligger kvar. Det är väl som med all utveckling, har sett mig själv göra det både med foto och illustration, ju mer man lär sig, desto mer kritisk blir man och desto mindre ser andra. Just nu har jag tre halvfärdiga noveller i gång: En om ett rockband som är nästan som en biografi om ett fiktivt band, en lite mer si-fi som jag inte har någon aning om var den tar vägen och så en omskrivning av Jane Austins Stolthet och Fördom som behöver bearbetas massor. Det är som att jag har gått in i nästa fas i skrivandet:, när man börjar fota så springer man runt och trycker på knappen, sen börjar man lära sig saker, tänka, ifrågasätta och utvärdera. Jag börjar slipa på hantverket lite mer, då går det helt plötsligt mycket saktare men resultatet blir förhoppningsvis bättre.

Jag har skrivit ett tävlingsbidrag till en novelltävling för en tidning, mest som träning. Det var väldigt nyttigt att få ett tema/titel och en deadline, den ligger just nu och gottar till sig lite så ska jag läsa igenom och redigera med lite nya ögon innan jag skickar in.

Jag tror att det kanske blir en Kolsyra 2 någon gång under 2018. Eller så går jag ner mig i skrivträsket och inte publicerar något för jag tycker inte det är tillräckligt bra. Haha! nä, jag brukar inte ha tillräckligt med självinsikt för det. :D

Som med allt så går det ju i perioder, nu har jag inte målat på länge. Tänkte faktiskt vika ihop staffliet för att göra lite plats i vardagsrummet. Dock måste jag lägga upp massa tavlor här till salu, de får liksom inte plats. Hoppas någon vill köpa bara.

Håll gärna koll på instagram! Där uppdateras lite oftare.
[wdi_feed id=”2″]