Igår så hade jag en sån jäkla brakfest! Jag har funderat på och planerat denna fest i ca tre år, den har haft många varianter från att vara i lägenheten med bara några kompisar till fullfjädrad festival, i slutändan hyrde jag en liten lokal och hade över en liten skara av familj och vänner. Det bjöds på tacos och fika. Självklart kunde jag inte låta bli livemusik och lyckligtvis fick jag mitt förstahands val av band!

Kvällen blev sjukt lyckad, tack vare alla som var där och alla underbara medhjälpare jag hade. På något sätt glömde vi dra av konfettikanonerna så dom står laddade i hallen och väntar på att någon ska testa… måndagmorgon i kollektivtrafiken? :D

Konstlotteriet verkade vara uppskattat! För att folk skulle få hem grejerna hade jag sytt påsar av mina utslitna jeans och målat. Ibland är det behändigt med en stor rumpa, då får man stora tygkassar! :)

Mamma hade bakat HUR mycket kakor som helst och det mesta på bordet är gluten-, laktos-, ägg- och nötfritt. Det är ingen liten bedrift. För att få till en sån tårta gjorde jag en cheesecake baserad på typ det här receptet där jag bytte ut kaktypen och använde laktosfria ingredienser. Helt gudomligt gott.

Goodie bag måste man ju ha! Även denna har det varit massa funderingar kring. Själva påsen är tryckt med linoliumtryck. I påsen hittar vi tre vykort från årets kalender, lite godsaker, en bläckpenna som man kan sudda och ett signerat, numrerat linoliumtryck. Jag förstörde till och med plattan efter att dessa 30 ex. var tryckta så de blir garanterat unika. (kanske är lika bra, haha.)

En av de viktigaste grejerna i denna goodie bag är ett oansenligt litet papper som ligger instoppat i ett ritblock. Jag hade tänkt trycka upp block men tack vara den lilla upplagan blev priserna astronomiska per styck så jag stack in ett blad i ett ritblock som jag målade framsidan på istället. Bladet är en superkort guide till hur man kan göra för att uppfylla sina drömmar. Jag har satt ihop den utifrån egna erfarenheter och inspiration från andra. Läs, ladda ner, skriv ut och sprid bladet hur mycket ni vill. Kan det hjälpa någon med nåt är det fantastiskt!

Så sist och absoluta höjdpunkten på kvällen så var ju världens bästa The Happy Hippo Family där! Jag fick ”spela” synth på Summer Serenade och dom gjorde som alltid en fantastisk spelning med massor av energi! Underbart! Här är min favoritlåt:

Imorse blev frukostbordet helt fantastiskt. Det var svårt att få ner tallriken mellan alla blommorna. Till höger i bild skymtar även den kreativa hörnan…

Sådär! Då var en till av mina drömmar uppfyllda. Jag befinner mig just nu i ett stadie av lyckorus och tankarna surrar hela tiden kring gårdagen och jag kunde knappt sova alls i natt. Hur går man vidare? Jag är beredd på den känslan av tomhet som kan komma efter att något man ägnat mycket tid och energi till är avklarat, så jag har nya projekt på gång och nu drar dessutom hela konsertsommaren igång!

Men först: andas och vila.