image

Så här ser första sidan ut på 2017 kalendern! Den är nu lämnad på tryck. Jag har funderat mycket på den, men nu är den klar. Jag hade ett par alternativa lösningar jag funderade på ett tag men sedan tänkte jag att alla andra som gör kalendrar kan ju inte ha fel så den blev tämligen traditionell i liggande A4 med spiral, bild upptill och månadskalender med namnsdagar, helg och flaggdagar utmärkta nedtill.

När jag hade valt ut bilderna insåg jag att jag fick revidera mitt färgval lite mot vad jag tänkt tidigare men det blev bra ändå.

Jag ska försöka få ihop ett litet event runt släppet av kalendern, men det får jag återkomma med. Blir förmodligen oktober.

Kalendern kommer tryckas i 100 exemplar som numreras och signeras, vill man bara säkert på att få en går det utmärkt att förboka. Kontakta mig på fb eller maila på Lotta(a)makebelievestudios.se. Priset kommer landa på 149:-