image

Stort grattis till vinnarna i tävlingen om en signerad ritbok och pennor!

Vi har fått in många fina motiveringar och man blir så glad att så många har ett happy place att bege sig till, vare sig de tär i verkligheten eller i tanken. Här är vinnarna och deras motiveringar.

Tina N skriver:

”Sommarstugan som ligger vid Stora Lönnvattnet i Dalarna. Ett lugnt fridfullt ställe vid vattnet där man i lugn och ro kan hämta både kraft och energi. Kan sitta i timmar och bara titta ut på denna underbara källsjö eller ta flotten och glida ut på sjön och njuta.”

Rebecca H berättar:

”För varje plats jag flyttar till så letar jag upp mitt happy place, mitt piano. För de flesta skolor har ett någonstans, gömt i något rum. Så jag går dit på natten, utan telefon, blundar och spelar franska melodier. Just nu är det en något ostämd flygel i botten av ett flervåningshus med ett hål vid trapporna. Så när bara ett fåtal natt-studenter är kvar sätter jag mig och spelar längst ner och det hörs i hela huset, något ostämt, men med fantastisk akustik. Det är mitt happy place <3”

och Jessica L berättar:

”Mitt happy place är vart än min son är, men framförallt när jag har honom sovandes nära & själv kan sitta med en bra bok.”


Vill du köpa målarboken?

Målarboken som är lämplig för barn, vuxna och alla som känner att dom vill finns även till salu om det var så att du inte råkade få någon. Du kan köpa den av någon av oss tre, den kostar 99:- plus eventuell frakt, eller 229:- med pennor. Maila lotta(a)makebelievestudios.se, anita(a)oceanreklam.se eller louise_havedahl(a)hotmail.com.
Frakten beräknas bli ca 39:-

ritbok-my-happy-place_low-1

Glöm heller inte att skicka in era fina alster till oss så vi får se! Glad sommar!