ritbok_myhappyplacePrecis lagom till sommaren har vi (Liselott Lindberg, Anita Bååth & Louise Havedahl) gjort en målarbok för alla åldrar!
Vi kallar den ”My happy place” och den är fylld av bilder som vi förknippar med lycka. Boken innehåller 24 unika illustrationer, en perfekt sommaraktivitet, antingen för regniga dagar inomhus, eller soliga utomhus!


Tävla och vinn ett signerat exemplar med pennor!

Vi har tre första priser: En signerad bok med en exklusiv uppsättning pennor levererat med posten till valfri adress i Sverige. Fyll i formuläret och skicka in redan idag!  Tävlingen håller på fram till kl 23:59 på midsommarafton, under helgen utser vi vinnaren och leverans sker veckan efter midsommar. Vi kontaktar vinnaren via e-post. Förnamn och motivation kommer att publiceras. Juryn består av oss tre helt enkelt!

(tävlingen avslutad, vinnare meddelas i början av nästa vecka)

 

pennor

Din information kommer inte att användas av någon annan utanför den här tävlingen och vi kommer inte vidarebefordra den.


Vill du köpa boken?

Du kan köpa den av någon av oss tre, den kostar 99:- plus eventuell frakt, eller 229:- med pennor. Maila lotta(a)makebelievestudios.se, anita(a)oceanreklam.se eller louise_havedahl(a)hotmail.com.
Frakten beräknas bli ca 39:-

ritbok-my-happy-place_low-1