Ibland blir det oftare och ibland blir det mer sällan. Men nu var vi bara tvugna att gå på Fotografiska igen.Det var extremt mycket folk där, tror jag har blivit van vid att gå på lite konstigare tider, typ väldigt sena kvällar. Det var inte bara kö ut genom dörrarna utan över hela planen framför och när vi väl var ute igen var kön ännu längre, den räckte runt staketet och ut på gångvägen vid Stadsgårdsleden. Mest folk var det på Erik Johanssons utställning och även väldigt mycket folk på ”Ikoner”, även det en fantastisk utställning som alla verkade uppskatta mycket.

Det var sista helgen för Erik Johanssons ”Imagine: Created Reality”, en sån där man bara måste se när tillfälle ges. Passade på att köpa en bok med. Det är så sjukt inspirerande, och jag blir så glad av människor som är så duktiga! Här är en liten sån ”behind the scenes/tutorial” till hur han tar fram sina bilder:

Om ni inte har märkt det så gillar jag blommor väldigt mycket, jag har försökt analysera varför, men det enda jag kommer fram till är att jag slipper tänka på att det är provocerande. Det är ingen som ser sig själv i en blomma eller dömmer den på något sätt, men den är fantastiskt vacker. Därför gillade jag även en del av utställningen på bottenplan, det är en av dem jag kommer titta mer på nästa gång, när det är färre människor att slåss med.

Karl Blossfeldt, Arts form in Nature, 1928. Från utställningen Time and Again: Photography from The Walther Collection på Fotografiska

Karl Blossfeldt, Arts form in Nature, 1928. Från utställningen Time and Again: Photography from The Walther Collection på Fotografiska

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En stol vid ett fönster.

Förutom det eviga fotandet och alla tankarna runt det så håller jag på med en liten sammanställning av släkten, jag har gjort det på mammas sida tidigare och nu tänkte jag göra det på pappas sida med och se var vi fått namnet Lindberg ifrån! Detta projektet kommer förmodligen inte publiceras så mycket på nätet, det är mest för mig och mina släktingar. Här är illustrationen, jag hoppas kunna lägga in bilder och information om alla med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Släktträd

Sen har jag ett litet annat skriv projekt på gång som jag nog ska ta och jobba lite med nu.