image

Det kan verka som en liten sak men för mig är det stort! Jag älskar att fota naturen och den har varit gömd under snö, is och kyla hela vintern. Visst kan is bara fint med men det är inte samma sak. Mina favoritfärger blått och grönt har äntligen börjat dyka upp igen och för att inte tala om allas sinnen som blivit lättare.

image

Fick äntligen möjlighet att fota snödroppar igen och jag märker hur mycket jag utvecklats som fotograf. Istället för att stå långt bort och försöka zooma ligger man där på knä och försöker hitta rätt motljus. Jag hade heller inte med mig stora kameran, hade gärna gått loss med ett annat objektiv och haft lite att säga till om i form av värden och skärpa. Men är nöjd ändå och min lilla ”tuffing” (Olympus tough) fixar biffen.

Mina ”spider-senses” säger att det kommer bli en fin vår och sommar och jag hoppas de får rätt.

Glad vår alla vänner!