image

Medan vi var i Mexico passade jag på att planera året lite mer så jag kan rikta energin rätt. Jag har ett par pågående projekt, jag vet inte garanterat var de slutar men min plan är att de ska vara klara i oktober. Tanken just nu är:

– Kalender.
– Ett illustrationsprojekt, slutprodukten är oklart än så länge men åtminstone tavlor men förmodligen en trycksak med.
– Ett antal målade tavlor
– Ett text projekt, om det blir en till bok är oklart.

Så om allt går enligt plan räckte jag ha ett releaseevent i oktober. Jag vet att jag har pratat om samarbeten med flera vänner så om det är någon som vill slå sig ihop och göra ett större event vore det roligt. Tänker mig Stockholm med förort någonstans. Jag har förslag på lokaler och så men vore kul med samarbeten! Så har du en utställning som ligger och väntar på att bli av eller vad som så hör av dig!