Som traditionen kräver vart det inspirations dag idag på Make Believe Studios! På förmiddagen var jag in till stan hos en ny potentiell storkund, riktigt bra möte och ska bli spännande. Som vanligt är det mycket hysh-hysh och jag kommer skriva på ett ”nda” har jag lärt mig att det heter. Non Disclosure Agreement, alltså en tystnadplikt eftersom jag kommer jobba med deras kommande kampanjer.

Efter mötet så, förutom att jag köpte världens finaste julklapp till mig själv, blev det lunch på stan! Lyxigt värre. Passade på att sitta där en bra stund och rita, jag började med att doodla, ville hitta lite former för enkla blommor, stjärnor och likande.

image

Sen gav jag mig på ett projekt som legat och gnagt lite, men som jag kommer berätta mer om efter jul. Tihi! Nåväl, det var superhärligt att sitta på café och jobba. Rekommenderas varmt till alla som har möjlighet! Däri ligger dagens inspiration och samtidigt som jag jobbade var det en refug och vidareutveckling!

Ha en fantastisk helg!