Igår hade jag vernissage! Fint värre! :)

Jag har en tendens att måla för mig själv; jag målar för att jag vill, det jag vill, när jag vill. Men efter ett tag så vill man dela med sig lite, ”undrar om någon annan vill se?” och inte minst så behöver man ibland lite bekräftelse. Men jag är för blyg för att göra något stort av det, första gången i alla fall. Så jag hängde upp alla mina tavlor från de senaste året eller två på väggarna hemma i lägenheten och bjöd in närmast sörjande.

Det var ett 40 tal ”alster” i en salig blandning av akryl på duk, akvarell och foton. Jag insåg för länge sedan  att jag inte skulle ha råd att rama in allt på det sättet jag skulle vilja, så jag valde att strunta i ramarna och kalla hela utställningen ”Utan ramar”, det anspelar naturligtvis på fler nivåer. Däremot så får man sin tavla inramad om man köper den.

På god inrådan så valde dock ut en av mina favorit konsertbilder, drog upp den lite större och ramade in, så man får smaka på det hela, det vart asbra och det är en av mina favorittavlor, men den blev ändå för liten! Så jag kommer ta fram den igen i större format och hitta den perfekta ramen till den med. Då får ni riktigt bilder på den.

Här är några bilder från ”utställningen”.

Utan_ramar_2014_01

Utan_ramar_2014_02

Utan_ramar_2014_03

 

Det är lite snett och vingligt, gick åt mycket häftstift och häftmassa. En gallerist skulle gråta. Men samtidigt så har jag gjort det. Kostnaden för vernissaget blev kanske runt 500:- tack vare lite sponsring och då gick det mesta på snacks och sprit. Så poängen är att det går att göra. Kan jag, så kan du!

Utan_ramar_2014_04

 

Man får massor av blommor när man har vernissage! Superfina och roligt nog så matchade alla varandra!

 

Utan_ramar_2014_05

Som sann marknadsförare inom retail så har man lärt sig det här med enkla snabba klipp och möjlighet att ta med sig något litet hem. Kassalinjevaror helt enkelt! :) Så jag lät trycka upp vykort av fyra av mina favoriter och sålde.

 

Vykorten blev en succé och jag sålde även ett par tavlor och foton.

Jag har några vykort kvar (10×15 cm), så om man är sugen så kostar de 10:-/st, och 14:- för eventuell frakt! Kontakta mig på lotta(a)makebelievestudios.se (eller annat sätt) om ni är sugna!