Jag personligen älskar våren och blir sjukt inspirerad. (ja, om man inte ligger utslagen av pollen vill säga.) det är verkligen min mest kreativa period, jag har energi och det händer grejer hela tiden. (Däremot på vintern så går jag i ide.)

På våren är det färgerna, efter en grå och mörk årstid kommer ljuset, färgerna och världen liksom vaknar till liv. Efter att allt har sett dött ut i ett halvår så kommer livet tillbaka.

Å fåglarna! Hade en rackare här om dagen som kvittrade så högt med sin kompis ett kvarter bort att det var öronbedövande. Å utanför fönstret har dom haft vår konferens i solskenet i flera veckor. (tror någon granne matat dem rikligt)

Det är inte så att jag ”gillar våren” lite. Jag är besatt. Jag sitter på huk i skogsdungar i tid och otid och tar mängder av bilder på sippor av olika slag. Jag har nyutslagna björkar tatuerade på hela underarmen och så fortsätter det. Jag VERKLIGEN älskar våren.

Jag försöker vara lite svartvit i mitt bildspråk för jag tycker det är så sabla snyggt, men då kommer våren, då exploderar min kreativitet i regnbågens alla färger, vare sig jag vill eller inte.

Annars har jag spenderat påsken med att förbereda min utställning jag ska ha i helgen. Japp, ni får höra mer om den sen. Här är lite vårbilder från i helgen från när jag satt hukande i vägrenen. Konstnärligt inte jätte revolutionerande, men för mig en darling jag inte kommer släppa i första taget. En vacker dag kommer jag ta sjukt unika bilder på vitsippor, då är det för att jag har tagit dom här om och om igen som jag kommit till nya insikter.

image

image

image

Sista bilden är ett ”weekend # Project” från instagram. Print in the wild eller något sådant hette den. Också ett bra tips; gör uppdrag ibland, även om de inte är avlönade, bara för att hålla de små grå på tårna.