Det som skulle bli min första sommarsemester sedan 2013 och innehålla en omfattande Sverigeturné blev istället två veckor sjukskrivning och en trip till Kalmar & Gotland. Men misströsta inte. Kalmar och Gotland är ju fantastiskt och det var underbart att vara tillbaka! Nu mår örat bra igen, hörseln i det närmaste tillbaka och den 15 får jag doppa huvudet under vattnet igen. Här kommer lite bilder, trots att jag inte helt fick feeling.

En av mina favoritplatser på jorden:

Kram:

Det blåser mycket vid kusten:

Till och med ogräset är ju fint i Visby:

Den obligatoriska vy-bilden:

Har såååå mycket bilder på rosor i Visby, jag valde ut denna här för att inte ”over-do-it”.

Jag kan ju aldrig hålla mig ur vattnet, men det blev ju ingen snorkling så jag fick bada fötterna, fick bild på den här lille rackaren som var väldigt nyfiken på min kamera, tills jag kom för nära så klart.

Christer fångade mig in action…