Jag har funderat mycket på kalendern i år, ur flera vinklar:

Jag har velat höja kvalitén och ändå bibehålla priset. Så i samråd med mitt tryckeri har jag nu bytt papper i den. Jag hoppas att bilderna kommer fram bättre, men det går fortfarande att skriva bra i den. Den är fortfarande A4 med svart spiralbindning och borrat hål för upphängning, så ni som bara vill uppdatera förra årets kalender kan lätt hänga den på samma plats. :)

I år har jag tagit ett litet annat grepp runt de tomma ytorna på kalendern, där finns små tips man kan ägna sig åt för att minska sin klimatångest. Något i alla fall jag lider av i jämna slängar och tänkte att det kanske kan göra livet lite lättare även för andra.

Temat är som tidigare ”Sommar året runt”, bilderna är blommor med varierande skärpa. Kalendern är i år ännu mer exklusiv då jag har dragit ner på upplagan från 100 till 60 signerade och numrerade ex! Den har varit fantastiskt rolig att sätta ihop, och om man vill ha någon bild som print att rama in och hänga på väggen är det bara att höra av sig. Alla bilderna finns till salu.

Kalendern kommer finnas för leverans under november och det går redan nu att förbeställa, kontakta mig på valfritt sätt eller via lotta(a)makebelievestudios.se. Priset blir 149:- exkl. frakt. (39:- inom Sverige, 60:- utrikes, upp till fyra ex per försändelse)