Nu börjar 2015 närma sig sitt slut, vilket år det har varit! Här kommer en liten sammanfattning, jag gillar att sammanfatta eftersom man då ser hur långt man har kommit, man lyfter blicken lite.

Året började med att jag frilansade, något jag älskar men är alldeles för mycket av en trygghetsnarkoman för att fortsätta i längden.

Det har blivit en hel del foto och jag har fått lite mer fart på mitt Instagram konto men framförallt mitt vardagsfotande. Något som alltid är extremt utvecklande. Här är bilderna som är mest gillade, men jag vet inte om det är det mest relevanta egentligen?

2015

En annan stor sak som hände var ju så klart boken. Jag visste inte i början av året att det skulle bli en, jag hade aldrig tänkt tanken så långt. Jag bara skrev lite när tillfälle gavs. Jag visste inte ens i somras att det skulle bli av, sen så blev det så. Coolt, ett ”check” på bucketlistan.

Planer för 2016… Ja, jag kommer fota en hel del och ett mål är att öppna en Etsy shop för att sälja lite bilder och kort och liknande. Jag har fler historier på gång, men inget med någon tidsplan. När det gäller böcker/berättelser har jag ingen riktig makt, det är lite beroende av inspirations-alven och när hen har tid. Sen vore det ju kul om något galet hände, motsvarande att ge ut boken, men jag vet inte vad det kan vara än, vi får se helt enkelt.

Stort tack till alla mina kunder, familj och vänner för ett underbart 2015, utan er hade allt varit på en helt annan nivå.

Och en liten avslutande fråga att fundera på: Vad står på din bucketlist för 2016?