Så sommaren börjar övergå i sensommar! Eller kanske ska man säga att hösten vi har haft i sommar har övergått i sensommar? Skitsamma vi har fått mycket svamp och bär i alla fall! Å lite blommor. I helgen var jag en sväng till föräldrarna och fortsatte att ”dokumentera” deras trädgård. Här är två exempel!

_MG_1707

_MG_1792

För en tid sedan skrev jag ner något av en Att-göra-lista för sommaren, eller massa saker jag skulle göra och nu råkar det vara sommar. Hur som helst så har jag kommit en bit på den listan! Riktigt roligt! Den kreativa härdsmältan löste upp sig lite och här är resultatet.

  • en jättestor tavla med träd
  • en Foo Fighters teckning
  • en liten animation (påbörjad)
  • utveckla och skriva klart en bok jag påbörjade för några år sedan
  • en teckning på en hund (på uppdrag)
  • göra ett album från Paris resan
  • rita lite mer (vet inte vad bara) blir ju aldrig klart, men har ritat en hel del
  • sy en lunchpåse så jag kan bära med min lunchlåda utan att kladda ner min nya fina väska
  • ta fram bilder till 2016 kalendern

Boken blev klar! Så jäkla roligt! Det är en ganska kort och lättläst bok för ungdomar. Det en berättelse om en tjej som heter Jane och en händelserik period i hennes liv. Lite science fiction inslag och upplättad med lite illustrationer. Jag har skickat den till ett antal förlag, det verkar vara historiens segaste bransch, alla vill ha tre månader på sig att läsa manuset. De har fått till 1 november på sig annars så ger jag ut den själv. Tänkte att dom skulle få chansen i alla fall. Har inga illusioner om att det blir en storsäljare, skulle mest vilja se den tryckt i min hand. Gjorde ett ex av den som jag har korrekturläst (igen). Gick inte att nita ihop den eftersom det blev så många sidor så jag fick köra oldschool och borrade hål i papperna och sydde ihop den! Det är mycket jobb med en bok, så klart, men det är riktigt roligt tycker jag, kommer nog bli fler!

10688037_10204840645995800_3490087186097162330_o

Å vovven jag ritade! En kund hade inga bilder på sin vovve som gick bort för en tid sedan, det enda dom hade var ett jättesuddigt mms. Så jag fick uppdraget att rita av vovven! Det var ett väldigt roligt, meditativt och kändes meningsfullt. Jag har fått rapporter om att dom blev väldigt nöjda med resultatet! Ursäkta fingret, det blåste storm när jag fotade av den. :)

vovve

Så nu väntar jag på att fotoalbumet från Paris ska dyka upp, det skickades tydligen i fredags. Alltid spännande med sånt! Rekommenderar som vanligt att man göra något med sina bilder, annars blir de bara liggande och tillslut tappar man motivationen till att fota. Så gör något med bilderna för att hitta motivationen till att fortsätta fota! Så man får ett resultat av sitt arbete i handen, det motiverar i alla fall mig mycket.

Annars så börjar det ju bli högst aktuellt att fundera på kalendern för 2016! Om det blir någon, funderar på att låta bli så det inte blir något som bara går på rutin och ”mätta marknaden”. Men samtidigt har jag massor med bilder, jag får helt enkelt sätta mig och gå igenom om det är värt det för de bilder jag har, eller om jag ska jobba på den ett år till, eller göra något helt annat! Vi får la se!

Ha nu en trevlig vecka allihop!