Halloj alla!

Jag tänkte att en liten uppdatering är på sin plats. För det första så känns det som att jag jobbar, jobbar och jobbar hela tiden, som man ju gör som förvärvsanställd. (Jag spelar lite extra på lotto den här veckan för att få loss den framtid jag egentligen vill ha, där jag kan jobba bara med foto, konst, film och sova hur länge jag vill utan prestationskrav)

Jag har heller ingen semester den här sommaren att tala om, men det är klart, med vädret vi haft så kanske det är läge för vintersemester med sydligare breddgrader ändå.

Hur som helst, det är lite konsertsäsong så det händer kanske lite mer på Konsertfotobloggen men framförallt LiveNews, värt att nämna är ju Foo Fighters konserten (LiveNews artikeln, Blogginlägget), som förutom att det var en helt bisarr och mäktig upplevelse även omgavs av en väldigt trevlig men minimini semester med vänner! Göteborg börjar bli lite mer av en favoritstad, kanske för att jag oftast har semester och mest drar omkring när jag är där, förutom att det är en väldigt trevlig stad alltså.

Så fort jag får möjlighet så lägger jag mig dessutom framåtstupa på knä i gräset, med rumpan i vädret och plåtar blommor. Jag har köpt en ny kameraväska som jag är väldigt nöjd med, så nu kan jag bära med mig kameran lite mer bekvämt när jag vill. Just nu går jag i funderingar på att det blir en kalender och utställning även för 2016, men det blir i så fall till hösten.

Hur som helst, det var en kort update, nu vill jag ta tillfället i akt att önska alla en

RIKTIGT GOD OCH GLAD MIDSOMMAR!

Rhododendron