Ja, jag vet att det är JÄÄTTE sent. Julen har liksom passerat, skinkan har ätits upp och vi börjar fundera på menyn inför nyår. Jag ville inte publicera julinlägg tidigare, för jag ville att folk skulle få sina julkort innan dom såg dem på internet. Det ger mig dock möjligheten att även publicera bilderna från julen med! Så här kommer ett sen men hjärtlig julhälsning från Make Believe Studios (Lotta)! Ha ett underbart 2015!

Några av karaktärerna jag gjorde till julkorten.

god jul 2014

 

Jag lekte dessutom med Lensbabyn en hel del i jul. Jag fick till en stjärnform på bokén i bilden nedan genom att klippa ut en stjärna i papp och lägga framför linsen. Det är ju formen på bländaren som gör formen på ringarna. Gjorde endel experiment med ett hjärta med, men valde den här till slut.

jul_2014_2

Solen har kikat fram några dagar, då passade jag på att plocka fram kameran och föreviga min jättefina amaryllis som jag har fått av pappa. En av sakerna man ser i solljus är hur mycket själva blombladen glittrar i solljuset. Det är det som gör mönstret till vänster på blomman. Gillar de röda färgerna massor! Den är härligt julig med.

jul_2014

Gott Nytt År!