Ibland jobbar man med stora varumärken ibland med mindre, det betyder inte att man inte ska göra sitt bästa även för de mindre! 101 Thai Take Away är en matvagn i Södertälje som serverar helt fantastisk (äkta) thai-mat. Jag har tagit fram en enkel men snygg och informativ hemsida och en liten meny till dem. Kolla in hemsidan på:

101thaitakeaway.se

101_thaitakeaway

 

 

Här är menyn:

101-Thai-Take-Away_A5

 

Vi kommer uppdatera hemsidan allt eftersom med lite snajsiga bilder på den fina och goda maten. Men tills dess så rekommenderar jag verkligen att svänga förbi om man är i Södertälje-krokarna! Så värt det. Själv är jag en Tom Kha Gai älskare. Det borde kanske inte heta soppa så mycket som gryta, man blir riktigt mätt och det är supersmarrigt.

Glad fredag och smaklig måltid!

Kram!