Igår gick det av stapeln, det jag har planerat och jobbat för så länge, min första utställning! Det gick jättebra och det var jätteroligt att så många kom! Roligt var även att många stannade och fikade lite i caféet så man hann prata lite. Tror jag hann prata lite med de flesta även om jag hade velat prata mer med alla. Jag är så himla nöjd och glad! Dessutom fick jag jättemycket fina blommor! Jag har världens bästa vänner. Endel hade velat men kunde tyvärr inte, men dom är bäst dom också. Vi får ta det nästa gång! Det är nog långt kvar tills dess, men jag ser redan fram emot det.

Här är lite bilder! Missade att fota innan så endel av tavlorna är redan sålda här när bilderna togs. Tavlorna med blommor på finns i fler ex, så de kan man fortfarande köpa, man får dessutom bestämma storlek själv. Kontakta mig om ni vill ha pris!

Även kalendrarna och julkorten var en riktig succé, jag följer upp dem med ett eget inlägg!

 

Tavlorna:

Vernissage oktober 2014_01

Och här är ”Sommar året runt” tavlorna, där det finns ex kvar att köpa av alla motiven än så länge.

Vernissage oktober 2014_02

Å alla fina blommor jag fick! Massa ihopslagna buketter.

Vernissage oktober 2014_03

Kunde ju naturligtvis inte låta bli att plocka fram kameran och fota lite på blommorna i morse, det blir nog mer av det! Älskar blommor!

Vernissage oktober 2014_04