Igår hade jag vernissage och premiär för min kalender ”Sommar året runt”. För jag tycker att man får ha sommar året om, även i oktober, december och februari, om man vill. Kalendern är signerad och finns i 100 numrerade ex. Den finns det fortfarande en del kvar av så om man är intresserad av att köpa så finns den för 95:- plus porto (eller om vi ses). Kontakta mig bara!

(läs mer om julkorten längre ner)

_MG_7101red

_MG_7100red
_MG_7099red

Julkorten gick åt med en strykade åtgång! Jätteroligt! Så jag undrar nu om det finns en vidare intresse om jag ska rita fler? Dom är helt handgjorda, dubbla och kostar 70:- styck inkl kuvert. Plus eventuell frakt om vi inte möts upp. Kontakta mig i så fall! Det var jätteroligt så jag ritar gärna fler.

handgjorda julkort_01

handgjorda julkort_02

handgjorda julkort_03

handgjorda julkort_04

handgjorda julkort_05

handgjorda julkort_06