Läste ett fantastiskt inlägg på PetaPixel av David duCheminoch ville dela det vidare. Något att tänka på när det går dåligt, man känner sig kass. Oavsett var man är i sitt konstnärsskap eller vad det är; om man fotar, ritar, målar eller skriver. Kanske gäller det allt där man behöver prestera förresten. Ett av mina favoritcitat är:

Do your work. Always do your work. Even when it’s shit. Keep doing it. Because making lots of bad art is the only way to get to a place where you’ll one day make great art. Failure is a much more faithful teacher than immediate success (which usually isn’t what it seems).

För att inte tala om:

Your best work will always be ahead of you. It’s true now, and it’ll be true in 25 years. We never “arrive.”

Läs hela det inspirerande inlägget här:

http://petapixel.com/2014/06/02/jennifer-whomever/