Jag hade ju vernissage här hemma för några veckor sedan och idag har jag levererat två av de tavlorna jag sålde, riktigt roligt för de blev väldigt väl mottagna och till stor glädje för sina nya ägare. Men lite separationsångest får man ju så klart. En fotoprint kan man ju alltid få fler av men tavlorna är ju helt unika, lite som vänner som får hänga hos någon annan. Men det känns jättebra att de fått nya hem, om inte annat så för att det blir lite fullt på väggarna här! :)

Sun-E

 

”Sun-E” ovan är en reliefmålad, glad firre med lite lätt sneglande blick. 66×35 cm, akryl på duk.

Glad_Elefant

Den glada elefanten är en uppriktigt glad elefant som gillar att hälsa. 66×45 cm akryl på duk. 

Försäljningen av dom här två tavlorna genererade 400:- till WWF! Superkul. Båda dom här rackarna finns på vykort med. Vykorten har varit lite av en succé de med och det finns ett fåtal kvar. Kontakta mig om ni vill ha några, grodan är speciellt uppskattad! 10:-/st, 14:- frakt.

Utan_ramar_2014_05

Själva vernissaget gick ju jättebra, så här i efterhand är det många som har hört av sig om att dom ville komma nästa gång. Så jag antar att det blir en nästa gång! :) Satsar på att det kanske blir något till hösten. Vore roligt.

Annars jobbar jag lite på att få upp en liten webb-shop här på sidan.