Jag hade utställning och fyllde år i helgen, då får man massa fina blommor! Endel har redan vissnat, andra har precis slagit ut, lite som med livet. Idag sken solen lite (mellan snön och blåsten) så jag passade på att utnyttja solljuset och leka med min Lensbaby. Det är spännande att se de olika kvalitéerna i ljuset beroende på tid på dygnet. De tre översta är direkt solljus på eftermiddagen och de tre sista är i dom där magiska tre minuterna i solnedgången när ljuset har den där underbara färgen.

Min absoluta favoritbild av dessa är den sista, den andas så mycket sommaräng på något sätt. Trots att den är plåtad på balkongen. Så gillar jag även starkt den tredje sista som jag tycker har en liten, liten, liten del av magin från någon detalj ur ett stilleben av någon  1600-tals målare. Tillexempel fantastiska Rachel Ruysh, om än något mer… suddig. :)

Det var i alla fall roligt att komma igång och göra något mer kreativt med kameran igen, känns som det var ett tag sedan. Har blivit mycket mobil på sistone.

IMG_3250

IMG_3265

IMG_3301

IMG_3320

IMG_3321

IMG_3332