Att uppdatera hemsidan gör man ju alldeles för sällan! Nu har jag äntligen tagit tag i det för att hemsidan ska spegla det som händer i företaget. Det finns två helt nya sidor, en om animation och en om visualiseringar

Jag har även uppdaterat webshoppen något, plockat bort gammalt skräp och uppdaterat med det som kan räknas som nytt. Beställningar gör man bäst genom att kontakta mig på mail eller via någon social kanal.

Det jag jobbat mest på är att få till lite visualiseringar jag kan publicera precis hur jag vill. Det mesta av visualiseringarna jag har gjort ligger bakom sekretessavtal så jag tog fram den här fantastiska linjen av lyxiga lokalproducerade läskedrycker. Fullständigt fejk så klart, jag kan ju inget om att göra läsk, men jag byggde ett varumärke och gjorde lite visualiseringar på det. 

Annars så händer spännande saker! Företaget lunkar på, men jag har en del lediga tider om någon behöver hjälp. Jag går också en distanskurs på Aardman Academy som heter ”Stop Motion 1”! Där jag lär mig att animera med lergubbar på riktigt! Snart börjar vi på vecka två, men det är superroligt och jag lär mig nytt hela tiden. Skönt att få använda insidan av ”nudeln” och lära sig något nytt och använda händerna lite mer praktiskt också. Kursen kommer pågå till maj och avslutas med ett lite större projekt.