Istället för att skicka julkort har jag i år gjort en liten julanimation (man tar ju alla chanser och hittar på alla chanser att få leka med lera). Pengarna jag har sparat kommer gå oavkortat till Wildhood.org och deras arbete för att bevara utrotningshotade djur. Läs mer om arbetet bakom animationen nedanför filmen.

Med den här filmen vill jag önska en Riktigt god jul och ett gott nytt år!

 

Filmen har jag gjort i mitt kök och hela min lägenhet har nu intagit en högre nivå av kaos än någonsin tidigare (det vill inte säga lite) Materialet jag använt är barnlera som aldrig torkar för animationen (tack tidigare kollegorna på ICA för spons) all rekvisita är typ återvinningen (tack ctfoto för resterna av bakgrundspappret och brorsan för lånet av blixtarna). Karaktärernas stomme är toarullar och ståltråd.

Jag har lärt mig fantastiskt mycket och det har varit superroligt, flera gånger har jag suttit här i min ensamhet och skrattat för mig själv. Tidsåtgång? All animation och klippning tog en dag(!) om än en lång dag. Modellerandet har tagit längre tid och jag har suttit lite mer då och då med det under de senaste månaderna.

Hoppas någon annan finner nöje i filmen också! Ha en fantastisk jul och sprid kärlek till alla som vill ha!