I helgen var jag iväg med pappa och traskade lite vid den fina lilla sjön Flaten. Jag passade på att fota honom när han hade lite svårt att hitta parkering!

Näje! Ville öva lite på Photoshop. Pappa är jätteduktig på att köra och hitta parkering.

pappa i flaten1

 

Bilden blev i stort sett som jag hade tänkt den, men jag som fotograf klantade mig en aning. Egentligen hade jag velat ha honom längre ut i vattnet, men då passade inte perspektivet lika bra. Dessutom lyckades jag inte fota något bra splash och vågor, så han vill hålla sig precis i strandkanten! Jag övar just nu massor på bildbehandling och Photoshop så fort jag får tid, så har ni något ni vill ha hjälp med så säg till bara!

Här är originalbilden, på förekommen anledning…. ;)

pappa i flaten_originalet

Å originalbilden på bilen & pappa:

pappa i flaten_original-bilen