Nu har jag jobbat som frilans i ca en månad, det har varit fantastiskt roligt, speciellt med tanke på att jag har suttit hos en härlig kund (Konkret) med massa roliga människor. Jag har även äntligen haft att göra, jag har ju lite svårt för när det inte finns något att göra. Jag är allergisk mot att ”sitta av tiden”, det är på något vis slöseri med kundens pengar och mitt liv. Men här har det varit fullt upp hela tiden. Mest har jag jobbat inom samma projekt, vi har gjort massa uppdateringar på kataloger, lite enformigt emellanåt men även lite kreativt och jag har fått lära mig nya system och arbetsflöden.

Uppdraget på Konkret börjar gå mot sitt slut så jag planerar för fullt för framtiden. (något jag gör hela tiden iofs) Jag kommer den närmaste tiden berätta lite mer om andra projekt här på bloggen som jag inte hunnit uppdatera om. Jag jobbar även vidare på en del mindre projekt som jag kommer berätta om inom sinom tid. Men just nu är inget tidsbestämt så om någon vill ha ett möte eller så är detta rätt tillfälle att höra av sig!

Jag ligger även i stora produktionsfasen inför min första egna offentliga utställning (Inbjudan här). Något som ger en fantastiskt mycket prestationsångest men som samtidigt är väldigt roligt.

Det börjar bli lite uppenbart att jag är något av en work-o-holic, inga nyheter direkt för mig. Men jag toppar detta med att jag pluggar en AD kurs på Berghs på kvällstid, så jag inte ska riskera att sitta sysslolös…

Nä, nu ska jag hacka lite hemsida åt en kund! Ha en trevlig helg alla!

Kram!
/L

invitation

Share