Första veckan som heltidsfrilans har passerat. (nåja, blir några timmar i helgen med) Jag har till största delen suttit på en reklambyrå på Östermalm och pysslat med katalog produktion. Roligt att träffa och lära känna nya människor och system! Dom sista dagarna kändes det som att jag gjorde lite nytta med. :-)

Jag trodde jag skulle vara oroligare än jag varit men tack vare att jag äntligen har arbetsuppgifter 120% av tiden så har veckan gått mycket fort och oro har jag inte hunnit med. Men jag har även hunnit med endel andra projekt som kommer lanseras inom kort, väntar bara på slutgodkännande av kunderna. Så stay tuned!

Kanske är det för att det är fredag, jag vet inte, men jag känner mig väldigt fri. Eftersom jag fick jobba över (första gången på nästan ett år!) så stannade jag till på Donken och tog en burgare på vägen hem och då har man inte lika bråttom. Så jag promenerar hem genom vår underbara stad i skymningen och stannar till på en bänk och bloggar lite.

Trevlig fredag och ha en underbar helg alla!

image

Share