Denna frilans fredag bestod fredagen av ett möte med en eventuellt blivande kund på förmiddagen, följt av superviktig proviantering. (köpte post-its, kärnan på vilken alla framgångsrika företag vilar)

Detta följdes av en snabblunch och promenad. Eftermiddagspasset avverkades på Skeppsholmen där det heliga fredagsfikat intogs och två nya projekt påbörjades. Ett ganska litet och ett mycket större. Jag fortsatte även på ett av projekten jag jobbade med förra veckan. En helhetslösning med grafisk profil, logga och hemsida.

Ja, utsikten från dagens arbetsplats… Varför? Because I can!

På Make Believe Studios delar vi heller inte coke, alla får varsin.

wpid-IMG_20140815_133721.jpg

Planerna för helgen är att jobba vidare på helhetslösningen och faktiskt att spela in en reklamfilm! Höhö! Kan bli hur kul som helst! :-D