Jag kommer under augusti (om inget oförutsett händer) börja dra igång min frilansarverksamhet på riktigt. För att börja komma igång ordentligt med rutiner och liknande tänkte jag försöka mig på ett ”En skiss om dagen”projekt under hela juli. Det skrämmande, stort och jag är osäker på om jag klarar uppgiften. Eller: Nej! klart jag kan! Ska bli superspännande i alla fall och jag är lite nervös.

Dag 1 Blue Toast – punk/hardcorebandet!
Jag har alltid varit intresserad av musik så naturligtvis hade vi ett band redan på högstadiet! Vilka som var med i bandet varierade kraftigt och jag tror inte att vi repade många gånger. Om någon? Om vi repade någon gång så spelade vi förmodligen en knagglig version av ”Knopckin’ On Heaven’s Door”. Men om vi hade fortsatt och blivit ett hardcore/punkband hur hade vår logga sett ut då? Så här kanske?

 

image

 

Handritad, redigerad i mobilen(förlåt)