Hej och välkommen till min lilla hörna av internet! Jag heter Liselott, kallas Lotta och jag frilansar som grafisk formgivare. Eller om man ska vara petig: allt från art direction till final art. Från ax till limpa kan man säga, både digitalt och trycksaksproduktion.

Jag jobbar även med 3D visualiseringar, jag kan antingen sitta hos er eller så kan vi sköta allt på distans. Jag tar fram allt från enklare skisser till fotorealistiska renderingar. Kontakta mig för offert och för att höra lite mer!

Kontakt: lotta(a)makebelievestudios.se

3D visualisering

Jag kan hjälpa dig med 3D visualisering av allt från ”får friggan plats på tomten?” till fotorealistiska arkitektoniska visualiseringar och animationer. Se mer här!

Grafisk produktion

Trycksaksproduktion
Banners
Illustrationer
Webbsite
Konceptframtagning
Varumärkesarbete

Fotografering

Produktfoto i studio (små produkter)
Konsertfoto

Begär offert

Bildhantering

Negativscanning 35 mm film XX:-/st
Negativscanning 120 mm film XX:-/st
Scanning av papperskopia (upptill A4) XX:-/st

Restaurering av bilder XX:-/h
Kommersiell photoshopning XX:-/h