Novellen Vems Paradis har jag jobbat på i flera år och skrev den klar till 99,5% för några månader sedan. Jag satte miljöerna och och de stora dragen för länge sedan men blev inte klok på själva storyn. Den har tagit många vändningar i mitt huvud under åren men landade till slut ganska enkelt och mjukt.

Novellen Vems Paradis utspelar sig i en inte alltför avlägsen framtid. Rädslan för varandra har drivit städerna till radikala åtgärder för att ge invånarna i städerna, illusionen av säkerhet i en värld fylld av rädsla som egentligen är väldigt trygg. Julia bor långt från staden och allt det hektiska men ibland måste hon ge sig in i den tillgjorda, nakna världen. Där träffar hon Peter och kulturkrocken är ett faktum.

Uppdatering 10 juni: Jag har kompletterat denna med lite illustrationer som jag först hade gett upp på men sedan fick lite feeling och färdigställde.

Om du uppskattade denna novell, överväg att bidra med några eller flera kronor till dom som har det riktigt illa. Swisha valfritt belopp till 123 031 0748 för att stödja Röda Korsets arbete för att stoppa hungern.