(Novellen uppdaterad med lite nyanser 2017-03-01)

Jag har ju länge funderat på ett sätt att lägga ut mina berättelser/noveller digitalt. Både på ett sätt där det blir svårt att kopiera texten men ändå lättläst på olika plattformar.

Jag har i veckan skrivit ihop denna lilla historia som går under namnet “Rösten i mitt huvud” och bottnar väl i att åtminstone jag ibland skulle vilja ha annan person i mitt huvud, både för att slippa höra min egen röst men även en annan persons perspektiv på saker och ting.

Berättelsen utspelar sig i kontorsmiljö för det är där jag befinner mig hela tiden. “Skriv det du kan” brukar man ju säga. Vet inte om jag kan det här, det är ju trots allt fantasi och skönlitterärt men i alla fall tid och plats ligger nära för ovanlighetens skull. Det är nog min första berättelse i ”jag” perspektiv så den känns ganska personlig kan jag tycka. 

Men framförallt det här är ju ett tekniskt test  och all feedback är välkommen! Både teknisk och kreativ. Framförallt via Facebook, antingen i pm, kommentar på inlägget eller via andra forum.

Trevlig läsning! (hoppas jag)

Om min berättelse gav dig en liten kittlande känsla, lite lycka eller rent av ett leende på läpparna så skicka vidare!
Stöd min insamling till Röda Korsets arbete för människor i nöd