Portfolio: Konsertfoto

Jag började ta mitt fotograferande på allvar 2009 och sommaren 2010 gick jag en kurs på Peace & Love med Emma Svensson. Till en början fotade jag för Festivalphoto, där fotade jag ett hundratal konserter på 1,5 år. I mars 2012 drog jag och en kompis igång LiveNews.se. Sedan dess har det blivit ett stort antal konserter där jag har både fotat och skrivit. Jag försöker röra mig över så stort spektra över musik som möjligt och gillar både stora och små konserter. Varmast om hjärtat ligger de små, intima rockspelningarna.

Jag bloggar även om mitt konsertfotande, läs mer här: Lottas Konsertfotoblogg

 

Ola_Salo_Bråvalla_2015_01

Ola Salo, Bråvalla

Alice_Cooper_Gröna-Lund_2015_01

Alice Cooper, Gröna Lund

Whitesnake, Gröna Lund

Biffy Clyro, Arenan

Bon Jovi, Stadion

Yohio i Seremedy, Klubben

Browsing Collection, Rookie festivalen i Hultsfred

Invasionen på sista kvällen på Debaser Slussen

 

 


Kontakt:

Frågor?
Kontakta mig på
lotta(a)makebelievestudios.se