Portfolio: Hemsidor & Digitalt

arbetsprov

Gif:en: en gammal goding!

Banners har jag gjort länge, sedan långt innan Photoshop kallade gif för ”outdated”, däremot har jag inte sparat dem, det visar hur fördomsfullt vi behandlat digital marknadsföring tidigare. Slut med det nu! Flashbannersarna lägger jag inte upp. Nosar på HTML5 lite emellanåt, längst ner ser ni ett litet exempel på det.

Jag skaffade min första hemsida 1996, den var handkodad och hiskelig. Sedan dess alltid haft minst en hemsida uppe och sedan 2010 jobbar jag i WordPress.

Jag har jobbat med ett antal större hemsidor och har erfarenhet av ett gäng olika CMS:ser. Här är några sidor jag har tagit fram från ax till limpa:

 

HTML5 är ju hett så här är ett litet exempel. Psssst! Missa inte att klicka på loggan!


Kontakt:

Frågor?
Kontakta mig på
lotta(a)makebelievestudios.se