Portfolio: Bildretusch

Photoshop är ett fantastiskt verktyg i allt jag gör, vare sig det är färgkorrigeringar, friläggningar, mer avancerade montage eller de enstaka skönhetsretuschen.

klocka_fore-efter

Klockan är en liten photoshopövning, läs mer här.

img_3993

Ibland måste man anpassa bilder för en lite mer konservativ målgrupp.

pappa_i_flaten

Pappa har ”parkerat lite illa” när vi skulle till stranden, läs mer här.

Sofia_6054_final_liten

Ett projekt jag gjorde med vänner, jag kallar det porslinsretusch. Modell Sofia och fotograf ctfoto.se.

per_lena

Utgångsbild, och slutresultat i reklambladet som gick i tryck med en upplaga av 2 miljoner. Tror den gick 3 gånger i tryck det året och upprepades året efter. Har alltså tryckts runt 10 miljoner gånger. Jag har inte fotat utgångsbilden, resten har jag gjort, inklusive julmanéret.


Kontakt:

Frågor?
Kontakta mig på
lotta(a)makebelievestudios.se