Portfolio: 3D Visualisering

Det var när jag såg affischen för Toy Story som det slog mot mig. Jag älskade tekniken, uttrycksformen och berättandet. Det ledde till att jag började plugga konst på Optimål, vidare till Virtual Reality linjen på Nackademin (98-00). Efter det jobbade jag som 3D grafiker. Efter IT-kraschen började jag plugga Animation och Experimentfilm med inriktning på 3D på Högskolan på Gotland.

Efter det slog jag ner på takten i dagliga 3D:andet medan jag jobbade på Bauhaus. Nu är jag dock tillbaka med full styrka och jobbar i 3D Studio Max med V-Ray. Tyvärr kan jag inte visa så mycket av de skarpa projekten på nätet, men ovan ser man i de två första bilderna vilken typ av visualisering jag jobbar med just nu. Här är även en visualisering av en mässmonter och hur den blev i verkligheten.


testrendering_Louture-del4

morotter_low_t-internet1


visulaisering_massa_HL3

visulaisering_massa_HL1

visulaisering_massa_HL2

visulaisering_massa_HL4


3d_640_matsal

3d_640_grattiskort


Kontakt:

Frågor?
Kontakta mig på
lotta(a)makebelievestudios.se